Archery Attack Utrecht
 
Daag elkaar uit en kom een uurtje Archery Attack spelen samen met je vrienden, collega's, sportteam, klas of studiegenoten bij Sportpark Papendorp of op locatie!!

 

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een variant van trefbal en paintball. Het is een teamsport, samenwerken en communicatie is een must. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een uiteinde van zacht foam) ga je in twee tot vier teams de strijd met elkaar aan. Iedere deelnemer krijgt dan zijn eigen boog, masker en een aantal pijlen.
 
Voordat we beginnen gaan de deelnemers eerst oefenen met schieten, zodat iedereen vaardig genoeg is om de pijlen "gericht" te kunnen schieten.
 
Er zijn verschillende spelvarianten die tijdens de duur van de activiteit gedaan kunnen worden. Tussen de spellen door kunnen de regels anders worden, zodat het leuk, variërend en uitdagend blijft. Omdat de pijlen een zachte rubberen punt hebben is Archery Attack een relatief veilige sport. Wat het zo spannend maakt is de snelheid waarmee er geschoten kan worden. Het verstoppen en ontwijken van pijlen die van alle kanten om je heen vliegen is een behoorlijke uitdaging!

Voorwaarde van het team:
Teamgrootte: minimaal 10 tot maximaal 48 personen
Leeftijd: 12 jaar en ouder.


Ik zal proberen zo snel mogelijk op jouw aanvraag in te gaan.

 

Klik hier om te reserveren!


BuitenSport Utrecht, KvK; 83827625 BTW-id: NL00 3877 880 B44